Reklam
Reklam
samsunda bir dernege daha kumar baskini YG9vYvfg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da bir derneğe daha kumar baskını

Samsun’un Alaçam ilçesinde faaliyet gösteren bir dernek binasında kumar oynatıldığı tespit edilerek polis takımları tarafından operasyon düzenlendi.

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü gruplarınca gerçekleştirilen kontrolde, bir masa etrafında kumar oynayan S.K. (49), F.Y. (44), Ö.N. (61) ve S.Ö.K. (45) hakkında süreç yapıldı. Şahıslara toplam 36 bin 988 TL idari para cezası uygulanırken, Dernek Mesul Müdürü İ.T.U. (54) hakkında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” cürmünden isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin