Samsun’da sürü halinde sokakta gezen atların sahibi belediye takımları tarafından tespit edilerek idari cezaya çarptırıldı.
Samsun’un Terme ilçesinde akşam saatlerinden itibaren kümeler halinde sokakta gezen başıboş atlar vatandaşların dikkatini çekti. Kentin farklı noktalarından gelen başıboş at ihbarı üzerine harekete geçen Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kısa müddette atların yerini ve sahibinin kimliğini tespit etti. Zabıta takımları uzun uğraşlar sonucu atları, ilçenin Sarayköy Mahallesi’nde bulunan mera alanına yerleştirdi.
Günlerdir atları başıboş formda sokağa salan şahsa ise kabahatler kanununun ilgili hususları uyarınca idari yaptırımda uygulandı.


0
Samsun’da başıboş atlar belediyeyi harekete geçirdi
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

