Samsun’da denizde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu 1 kişi Karadeniz’in azgın sularında kaybolurken, 1 kişi yüzerek karaya çıkıp hastaneye kaldırıldı.
Olay, Samsun’un Bafra ilçesinin Koşu Limanı girişinde bu akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Çorbacı ve Cengiz Liman balık tutmak için tekne ile denize açıldılar. Geri dönen balıkçıların içinde bulunduğu balıkçı teknesi Koşu Liman girişinde dalgadan alabora oldu. Alabora olan teknede bulunan Cengiz Liman yüzerek karaya çıkıp yardım isterken, Orhan Çorbacı ise tamamen batan tekne ile birlikte Karadeniz’in azgın sularında kayboldu. Yüzerek denizden çıkan Cengiz Liman tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kayıp balıkçıyı bulmak için bölgede Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, AFAD, Sahil Güvenlik, Jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.


Samsun’da balıkçı teknesi alabora oldu: 1 kayıp, 1 kişi hastaneye kaldırıldı
Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada
Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

