Samsun’da 2 katlı bir binanın bacasında çıkan yangın itfaiye takımlarını harekete geçirdi, kısa müddetli panik oluştu.
Yangın, Canik ilçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Koca Sinan Paşa Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binanın bacasında saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, çatının baca kısmında çıkan yangın kısa vadeli paniğe neden olurken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis grubu sevk edildi.
Bina sakinleri ve etraftakiler, baca yangınını itfaiye grupları gelene kadar kendi imkanları ile söndürdü. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı takımlar de söndürülen bacaya soğutma süreci uyguladıktan sonra ikametten ayrıldı.
Mehmet Altıparmak: “Çok kötü bir hakem performansı vardı”
Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak, Çorum FK maçının akabinde, "Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Alışılmış bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı" dedi.
Trendyol 1. Lig’in birinci haftasında Amed Sportif Faliyetler, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Maça istedikleri başladıklarını, lakin gol bulamadıklarını belirten Altıparmak, hakemin performansını beğenmediğini lisana getirdi.
Gol konumlarını değerlendiremediklerini lisana getiren Altıparmak, "Maçın birinci 20 dakikasında hem istediğimiz oyunu oynadık hem istediğimiz gerileri yaptık. Tahminen golü atmış olsaydık bundan çok farklı şeyler de olabilirdi. Dönemin birinci maçı olması, deplasmanda ligde şampiyonluğa oynayan rakibimize karşı aslında istediğimiz şeyleri yaptık. Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Natürel bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı. Bizim ismimize çok berbat hakem performansı vardı. Çorum FK için âlâ oldu, zira bütün kararlarını onların lehine verdi. Lakin bu bir mazeret değil. Girdiğiniz vakit atacaksınız. Çorum FK girdiği durumları kıymetlendirdi. Bizim kırmızı kart gören oyuncumuzun yaptığı durumun birebirini Eze beş sefer yaptı, rakipten birçok kişi yaptı. Fakat ne yazık ki onlara gereken cezai muidiler uygulanmadı. Çok makûs bir hakem performansı vardı. Dönemin birinci maçı mağlup olduk. Üzgünüz, gelen taraftarlarımızı galip olarak göndermek istiyorduk lakin ligin ilk maçı. Lig devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Erzurumspor maçına hazırlanacağız. Çorum FK’ya da muvaffakiyetler dilerim" dedi.