Samsun’da polisin düzenlediği asayiş uygulamasında aranan 18 kişi yakalanırken, 10 adet de tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hata ve suçluyla çaba kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü resmi ve sivil polislerden oluşan gruplar, asayiş uygulaması düzenledi. Vilayet genelinde yapılan kontroller, sabit, şok ve yol uygulamalarında, 18 aranan şahıs yakalandı. 10 adet ruhsatsız tabanca,
4 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 244 fişek ve 16 adet kesici ve delici alet ele geçirildi.


Samsun’da asayiş uygulamasında 10 adet tabanca ele geçirildi
Safranbolu’da “Spor Aşkı Engel Tanımaz” şenliği coşkusu
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Engelliler Haftası kapsamında “Spor Aşkı Engel Tanımaz Şenliği” gerçekleştirildi.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Safranbolu İlçe Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe özel bireyler, çeşitli kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Programda konuşan Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Sakatlar Derneği Başkanı Muhittin Yılmaz, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımının önemine dikkati çekerek sporun birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.
Şenlik kapsamında çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra uçurtma şenliği, ebru sanatı çalışmaları ve sosyal aktiviteler düzenlendi.
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel bireyler gönüllerince eğlenirken, program sonunda organizasyona katkı sunan kurum ve gönüllülere teşekkür edildi.

