Reklam
Reklam
samsunda aranan 6 kisi kaplicada yakalandi rdzZWF6t
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da aranan 6 kişi kaplıcada yakalandı

Samsun’da çeşitli cürümlerden aranan 6 kişi kaplıca sefası için gittikleri tesiste polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü grupları, Havza ilçesinde düzenledikleri operasyonda, haklarında çeşitli kabahatlerden aranma kaydı bulunan şüphelileri kaplıca çıkışında yakaladı.

Operasyonda, 6 yıl 9 ay katılaşmış mahpus cezası bulunan ve dolandırıcılık, taammüden yaralama, mahkumun kaçması üzere hatalardan 15 Aralık .2023 tarihinden bu yana aranan E.K. (27), “basit yaralama” hatasından tabire yönelik aranan B.A. (25) ile birlikte D.S. (30), K.S.F. (28), Ç.Ş.T. (31) ve İ.H.E. (26) gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet tabanca fişeği, ve18 adet sentetik ecza ele geçirildi. Yakalanan 6 kişi hakkında ayrıyeten ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu unsur kullanmak cürümlerinden yasal süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin