Samsun’da polis grupları çeşitli hatalardan aranan 21 kişiyi yakaladı.
Samsun Valiliği Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı takımlar tarafından Samsun genelinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik 18-19 Eylül tarihleri ortasında çalışma yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda uyuşturucu husus kullanmaktan 11 yıl 3 ay mahpus cezası olan bir kişi, uyuşturucu husus kullanmaktan 6 yıl 7 ay mahpus cezası bulunan 1 kişi, taammüden yaralamadan 1 yıl 10 ay mahpus cezası olan bir kişi, bilişim yoluyla dolandırıcılıktan 1 yıl mahpus cezası bulunan 1 kişi ile birlikte aranması bulunan 21 şahıs yakalandı.
Samsun’da aranan 21 kişi yakalandı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

