blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 947 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da jandarma ekiplerince iki ilçede yapılan operasyonlarda toplam 947 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Samsun’un Canik ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, E.T. (20) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahsın evinde yapılan aramada 602 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

İlkadım ilçesinde yapılan çalışmada ise F.D.(34) isimli şahsın jandarma tarafından uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada 345 adet sentetik ecza hap,
2 adet uyuşturucu kullanma aparatı elde edildi.
Olaylarla ilgili adli tahkikata başlanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Ocak, 2026 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Çağatay, Başkan Çetinkaya’yı Kabul Etti

Karabük Valisi Oktay Çağatay, göreve başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen nezaket ziyareti kapsamında Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı Valilik makamında kabul etti.

Ziyarette, Vali Çağatay’ın yeni görev dönemine ilişkin iyi dilekler paylaşılırken, kentte yürütülen belediye hizmetleri ile devam eden ve planlanan projeler ele alındı. Görüşmede ayrıca yerel yönetimler ile merkezi idare arasındaki uyum ve eşgüdüm konuları üzerinde duruldu.

Vatandaşların günlük yaşamına doğrudan dokunan hizmetlerin daha etkin, hızlı ve verimli şekilde sunulmasına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların iş birliği içerisinde sürdürülmesi temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin