Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 7 kilo kubar esrarla yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından 7 kilo 34 gram kubar esrarla yakalanan bir kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda B.Ş. (48) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve ormanlık alana kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahsın evinde ve ormanlık alanda yapılan aramada 63 Kök kenevir bitkisi, 7 kilo 34 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 15 gram tütünle karışık kubar esrar maddesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Gözaltına alınan B.Ş. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
(MAY-

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin