Samsun’da 7 kilo esrarla yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 7 kilo esrarla yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından 7 kilo 34 gram kubar esrarla yakalanan bir kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda B.Ş. (48) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve ormanlık alana kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahsın evinde ve ormanlık alanda yapılan aramada 63 kök kenevir bitkisi, 7 kilo 34 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 15 gram tütünle karışık kubar esrar maddesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.Ş. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin