Samsun’da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’ağır 6 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolu Mahmutlu Kavşağı mevkisinde saat 14.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağanak yağıştan dolayı kayganlaşan yolda rampa aşağı inen tır makaslayarak bariyere çarptı. Ardından gelen 5 otomobil ve 1 hafif ticari araçtan bazıları birbirlerine bazıları da bariyerlere çarptı. Toplam 7 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazadan dolayı yolun Samsun-Ankara yönü bir süre trafiğe kapalı kaldı, araç kuyruğu oluştu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu, kapanan yol trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Samsun’da 7 araçlı zincirleme kaza: 1’ağır 6 yaralı
AK Parti merkez ilçe teşkilatı köy ve beldelerde çalışmaları inceledi
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu, Karaman Beldesi ve köylerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Karaman Beldesi’nde Belde Başkanı Turan Bilgin, Kadın Kolları Başkanı Neşe Akkoç ve İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol ile yapılan toplantıda yürütülen hizmetler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
İlçe Başkanı Köroğlu yaptığı açıklamada, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde ortaya koyduğu gayretin hizmet üretiminde önemli bir güç olduğunu belirterek, ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Program kapsamında Hacıali köyünde İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Abdullah Karagüzel ve İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol ile birlikte devam eden çalışmalar yerinde incelendi. Köy Muhtarı Şahin Akçay ile yapılan görüşmelerde bölgedeki hizmetler değerlendirildi.
Karadere Köyü’nde tamamlanan cami onarım çalışmaları da yerinde incelendi. Köroğlu, camilerin birlik ve beraberliğin en önemli sembollerinden biri olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Sezer Köroğlu, köy ve mahallelerde vatandaşlarla omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Eser ve hizmet siyasetiyle güçlü yarınlara yürümeyi sürdüreceğiz” dedi.

