Reklam
Reklam
samsunda 6 kisinin yaralandigi kaza sonrasi gergin anlar TPYyns9I
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2025 15:08 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 6 kişinin yaralandığı kaza sonrası gergin anlar

Samsun’da kavşakta 2 aracın çarpışması sonucu 6 kişinin yaralandığı kaza sonrası taraflar ortasında gergin anlar yaşandı.

Kaza, Samsun’un Canik ilçesi Uludağ Mahallesi Erdoğan Dündar Bulvarı Uludağ Cami Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Hüseyin H. yönetimindeki 55 AJC 887 plakalı hafif ticari araç, Çiğdem S. idaresindeki 55 AEL 567 arabaya yandan çarptı. Savrulan araba refüje çıktı. Kazada, arabada bulunan Aslı Ç, Buse Ç, Hükümran S, Dilek A, Fatma E. A. ve Rümeysa A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası yaralıların yakınları ile hafif ticari araç şoförünün yakınları ortasında gerginlik yaşandı. Taraflar birbirlerine saldırmak istedi. Polis olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan cetinkaya belediye personeliyle bayramlasti vJ5IA1ha
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Çetinkaya belediye personeliyle bayramlaştı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte belediye hizmet binasında düzenlenen programda belediye personeliyle bir araya geldi.

Tüm birimlerden çalışanların katıldığı programda Başkan Çetinkaya, personelle tek tek bayramlaşarak iyi dileklerini iletti. Ardından idari birimleri de ziyaret eden Çetinkaya, görev başındaki çalışanların bayramını tebrik etti.

Programda personele hitap eden Çetinkaya, belediye çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek Karabük için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çetinkaya konuşmasında, “Değerli arkadaşlarım, hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. İki yıl gibi kısa bir sürede çok güzel işler yaptık. Bunun karşılığını vatandaşlarımızdan da alıyoruz. Bundan sonra da Karabük için cansiparane çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye çalışanlarının özverili şekilde görev yaptığını vurgulayan Çetinkaya, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz daim olsun. Aynı çatı altında hizmet ediyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz ancak işçimizin hakkını korumaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2026 yılı ve sonrasının Karabük için önemli olduğunu belirten Çetinkaya, tüm çalışanlara başarı dileyerek, “Güzel Karabük’ü hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bayramlaşma programı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin