Reklam
Reklam
samsunda 572 gumruk kacagi telefon parcasi ele gecirildi CuvTlMs2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 572 gümrük kaçağı telefon parçası ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından 572 gümrük kaçağı telefon modülü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kabahatlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü gruplarının İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda 572 adet gümrük kaçağı telefon ekranı ve art kapağı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 22
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Mayıs, 2026 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Özel İdare’den köy altyapısına destek

Karabük İl Özel İdaresi, kırsal mahallelerin altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Eskipazar ilçesine bağlı Yürecik Köyü’nde önemli bir menfez inşaatı tamamlandı.

İl Özel İdare ekipleri tarafından köyde 1,5 metre genişliğinde, 1,5 metre yüksekliğinde ve 10 metre uzunluğunda büyük bir menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Yeni inşa edilen menfez ile bölgedeki yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması, yol güvenliğinin artırılması ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması hedeflendi.

Karabük İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, “Köylerimizin altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Eskipazar Yürecik Köyü’nde ekiplerimiz tarafından 1,5×1,5 metre ebatlarında ve 10 metre uzunluğunda menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Menfez çalışması ile yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı hale getirilmesi, ulaşım güvenliğinin artırılması ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, sahada özveriyle çalışan tüm personellere teşekkür edilirken, “Karabük’ün her noktasında hizmet üretmeye devam ediyoruz” vurgusu yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin