Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonunda 432 adet ecstasy hap ve 18,50 gram metamfetamin ele geçirildi.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucunda 4 şahsın ikametlerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 432 adet ecstasy hap ve 18,50 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.


Samsun’da 432 adet ecstasy hap ve 18,50 gram metamfetamin ele geçirildi
Eşini odunla döverek öldüren şahıs yakalandı
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 2 Haziran günü eşini odunla döverek öldürdükten sonra kaçan şahıs Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda yakalandı.
Olay ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde 2 Haziran günü yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle 6 aylık oğlunun annesi eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için yürütülen çalışmalar 4 günün sonunda sonuç verdi. Şahıs bugün Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda kısvırak yakalandı.

