Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Aralık, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 4 kişinin silahla yaralanmasına 3 gözaltı

Samsun’da 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili polisin takibi sonucu 3 kişi Giresun’da yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi Hasperes Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde silahlı saldırıya uğrayan F.Ş.(30) sağ ve sol dizinin altından, G.G.(16) sağ dizinin altından, İ.P.(21) sağ ve sol dizinin altından ve B.Y.(15) ise sağ elinin üstünden yaralandı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralılar, özel bir hastane ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası silahlı saldırıyı E.K.’nin düzenlediği ileri sürülse de Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı saldırıyı B.A.’nin (24) düzenlediğini ve olay sonrası Giresun’a kaçtığını tespit etti. Samsun polisi B.A.’nın Giresun’a kaçtığı aracı ve bulunduğu yeri kısa sürede tespit edip B.A. ile ona yardım eden A.S. (24) ve B.K’yi.(24) Giresun Emniyet Müdülüğü ekiplerine yakalatıp gözaltına alınması sağladı. Olaydan 5 saat sonra Giresun’da yakalanan 3 kişi gece Samsun’a getirildi. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin