Samsun’da 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili polisin takibi sonucu 3 kişi Giresun’da yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi Hasperes Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde silahlı saldırıya uğrayan F.Ş.(30) sağ ve sol dizinin altından, G.G.(16) sağ dizinin altından, İ.P.(21) sağ ve sol dizinin altından ve B.Y.(15) ise sağ elinin üstünden yaralandı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralılar, özel bir hastane ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası silahlı saldırıyı E.K.’nin düzenlediği ileri sürülse de Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı saldırıyı B.A.’nin (24) düzenlediğini ve olay sonrası Giresun’a kaçtığını tespit etti. Samsun polisi B.A.’nın Giresun’a kaçtığı aracı ve bulunduğu yeri kısa sürede tespit edip B.A. ile ona yardım eden A.S. (24) ve B.K’yi.(24) Giresun Emniyet Müdülüğü ekiplerine yakalatıp gözaltına alınması sağladı. Olaydan 5 saat sonra Giresun’da yakalanan 3 kişi gece Samsun’a getirildi. Soruşturma devam ediyor.


Samsun’da 4 kişinin silahla yaralanmasına 3 gözaltı
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

