Samsun’da narkotik polisinin takibi sonucu 4 kilo metamfetamin ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, İlkadım ve Atakum ilçelerinde operasyon düzenleyerek 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 4 kilo metamfetamin, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 81 bin 900 TL nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’da 4 kilo metamfetamin ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

