Reklam
Reklam
samsunda 4 bin 816 adet sentetik ecza ele gecirildi dAJMZgZN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 4 bin 816 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 4 bin 816 adet sentetik ecza ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, İlkadım ilçesinde K.Ö. (25) isimli şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada ebeveyn banyosunda bir kutu içine gizlenmiş halde 4 bin 816 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, K.Ö. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin