Samsun’da 31 bin liralık kazı kazan çalan şahıs tutuklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 31 bin liralık kazı kazan çalan şahıs tutuklandı

Samsun’da şans oyunları işletmesinden 31 bin liralık kazı kazan çalan şahıs, polisi takibi sonucu yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şans oyunları işletmesinde 31 bin lira değerinde kazı kazan kartı çalındı. Polis olayla ilgili H.Ç.’yi (34) yakalanarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulanması tamamlanan H.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin