Samsun’da 27 bin 412 adet sentetik ecza ve 100 sikke ele geçirildi - Karabük Haber Postası
samsunda 27 bin 412 adet sentetik ecza ve 100 sikke ele gecirildi 1zIS6ssd jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 27 bin 412 adet sentetik ecza ve 100 sikke ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından 27 bin 412 adet sentetik ecza ve Osmanlı dönemine ait 100 adet sikke ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında edinilen istihbari bilgiler neticesinde İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde durdurdukları araçta arama yaptı. Yapılan aramada koliler içinde 27 bin 412 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili M.Ö (39) ve A.B (38) gözaltına alındı. Söz konusu şahısların Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’ndeki ikametlerinde yapılan aramalarda, Osmanlı dönemine ait 100 adet gümüş ve bronz sikke ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin