Samsun’da polis tarafından 20 bin adet makaron ve 25 kilo kaçak tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Yakakent ilçesinde Yakakent İlçe Emniyet Amirliği takımlarınca düzenlenen uygulamada, bir araçta yapılan aramada 20 bin adet makaron, 25 kilo kaçak tütün ve 5 adet bıçak ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’da 20 bin adet makaron ve 25 kilo kaçak tütün ele geçirildi
Arkadaşlarıyla girdiği deniz sonu oldu
Kastamonu’nun Abana ilçesinde arkadaşlarıyla denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Hacıveli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hasan Gözütok (25), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, Gözütok’u sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gözütok, Abana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Gözütok, hayatını kaybetti. Hasan Gözütok’un Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu ve inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.

