Samsun’da polis tarafından 20 bin adet makaron ve 65 kilo kaçak tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde bir ikamete operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 20 bin adet makaron sigara, 1 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 1 adet kompresör ve 55 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili H.S.(28) gözaltına alındı.


0
Samsun’da 20 bin adet makaron ele geçirildi
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

