Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 2 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu bir araçta, sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak içkiyle ilgili takip ve çalışma yaptı. Saat 16.30 sıralarında Samsun-Ankara karakolu üzerinde takibe alınan A.A. idaresindeki minibüs durduruldu. Yapılan aramada koliler halinde paketlenmiş sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte genclik haftasi cesitli etkinliklerle kutlandi QvEtuRfD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin