Samsun’da 2 ton etil alkol ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 2 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu bir araçta, sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak içkiyle ilgili takip ve çalışma yaptı. Saat 16.30 sıralarında Samsun-Ankara karakolu üzerinde takibe alınan A.A. idaresindeki minibüs durduruldu. Yapılan aramada koliler halinde paketlenmiş sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bakan uraloglu corumda ziyaretlerde bulundu eGp5VVJb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bakan Uraloğlu, Çorum’da ziyaretlerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çorum’un Laçin ilçesinde yapımı tamamlanan Kırdilim Tünelleri’nin açılış törenine katılmak için Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyarette bulundu. Bakan Uraloğlu ilk olarak Çorum Valisi Ali Çalgan’ı ziyaret etti. Ziyarette kentte devam eden yatırım ve projelerle ilgili bilgi alan Bakan Uraloğlu, daha sonra İl Koordinasyon Toplantısına katıldı. Bakan Uraloğlu’nun bir sonraki durağı Çorum Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret eden Uraloğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Uraloğlu son olarak AK Parti Çorum İl Başkanlığı ve MHP Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin