Samsun’da 2 arabanın baş başa çarptığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin 3 aylık gebe olduğu öğrenildi.
Kaza, İlkadım ilçesi Fuar Caddesi üzerinde Sevgi Kafe mevkisinde 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ahmet F. K.’nin (32) kullandığı 55 AJP 687 plakalı araba virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen Esra E.(34) yönetimindeki 06 MLP 19 plakalı araba ile baş başa çarpıştı. Kazada gebe olduğu öğrenilen Esra E., birebir arabadaki eşi Zekeriya E. (35) ve öbür arabanın şoför Ahmet F. K. yaralandı. Yaralı eşler Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine, başka yaralı ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


0
Samsun’da 2 araba baş başa çarpıştı: 3 yaralı
0
0
Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.
Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.
Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

