Samsun’da 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesinde yaptıkları takip ve çalışmalar 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 13:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da 2 katlı müstakil evde yangın

Safranbolu ilçesinde iki katlı müstakil bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri başından yaralandı.

Dumandan etkilenen ve tansiyonu yükselen ev sahibi ise ambulansta tedavi edildi.
Yangın, Barış Mahallesi Utku Sokak üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin tüm evi sarmaması için yoğun çaba harcadı. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri, aldığı darbe sonucu başından yaralandı. Yangın sırasında panik yaşayan, tansiyonu yükselen ev sahibi ile yaralı itfaiye erine ilk müdahale olay yerinde hazır bekletilen ambulansta yapıldı.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iki katlı müstakil evde maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin