Samsun’da 17 yıl 10 ay mahpus cezası bulunan şahıs polis tarafından lokantada yemek yerken yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Terme ilçesinde Terme Emniyet Müdürlüğü takımları, ilçe genelinde huzur ve itimat ortamını korumak emeliyle yürüttükleri kontroller sırasında “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek yahut yaptırmak yahut aracılık etmek yahut yer temin etmek” kabahatinden 17 yıl 10 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan M.V.’yi (72) bir lokantada yemek yerken yakaladı. Gözaltına alınan M.V. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Samsun’da 17 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs lokantada yemek yerken yakalandı
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

