Samsun’da 17 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs lokantada yemek yerken yakalandı - Karabük Haber Postası
samsunda 17 yil 10 ay hapis cezasi ile aranan sahis lokantada yemek yerken yakalandi NTatBzNx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 17 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs lokantada yemek yerken yakalandı

Samsun’da 17 yıl 10 ay mahpus cezası bulunan şahıs polis tarafından lokantada yemek yerken yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Terme ilçesinde Terme Emniyet Müdürlüğü takımları, ilçe genelinde huzur ve itimat ortamını korumak emeliyle yürüttükleri kontroller sırasında “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek yahut yaptırmak yahut aracılık etmek yahut yer temin etmek” kabahatinden 17 yıl 10 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan M.V.’yi (72) bir lokantada yemek yerken yakaladı. Gözaltına alınan M.V. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin