Samsun’da “uyuşturucu ticareti” suçundan yargılandıkları mahkemece 15 yıl 4 ay ve 12 yıl 6 ay hapis cezası verilen ve 5 yıldır aranan karı-koca, polisin operasyonu sonucu saklandıkları evde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, “uyuşturucu madde ticareti” suçundan 15 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Ç.D. (32) adlı koca ile aynı suçtan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eşi N.E.D. (29) beş yıldır aranıyordu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu söz konusu çiftin Canik ilçesinde bir ikamette gizlendiklerini tespit etti. Bugün saat 05.30’da, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, Ç.D. ve N.E.D. yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan karı-koca, Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.


Samsun’da 15 yıl ve 12 yıl hapis cezası ile 5 yıldır aranan karı-koca polisin operasyonuyla yakalandı
Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi
Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.
İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.
Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

