blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da 15 yıl ve 12 yıl hapis cezası ile 5 yıldır aranan karı-koca polisin operasyonuyla yakalandı

Samsun’da "uyuşturucu ticareti" suçundan yargılandıkları mahkemece 15 yıl 4 ay ve 12 yıl 6 ay hapis cezası verilen ve 5 yıldır aranan karı-koca, polisin operasyonu sonucu saklandıkları evde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, "uyuşturucu madde ticareti" suçundan 15 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Ç.D. (32) adlı koca ile aynı suçtan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eşi N.E.D. (29) beş yıldır aranıyordu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu söz konusu çiftin Canik ilçesinde bir ikamette gizlendiklerini tespit etti. Bugün saat 05.30’da, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, Ç.D. ve N.E.D. yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan karı-koca, Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te ilk kez perkütan stabilizasyon ameliyatı yapıldı

Karabük’te birinci kere perkütan stabilizasyon ameliyatı bir hasta üzerinde muvaffakiyetle gerçekleştirildi.
41 yaşındaki erkek hasta omurga kırığı nedeniyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroşirürji Kliniği’nde Beyin ve Hudut Cerrahisi Doç. Dr. Aydın Sinan Apaydın’a başvurdu.
Hastanede tedavi altına alınan hasta, Apaydın ve grubu tarafından birinci kere minimal invaziv metotla ameliyat yapıldı.
Omurgaya küçük kesilerden girilerek vidalar ve çubuklar yerleştirilen perkütan stabilizasyon ameliyatı sayesinde ameliyat müddeti kısalıp kan kaybı azalırken, hastalar daha kısa müddette mobilize edilerek taburcu ediliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Beyin ve Hudut Cerrahisi Doç. Dr. Aydın Sinan Apaydın çağdaş cerrahi tekniklerin Karabük’te uygulanmasının hasta güvenliği ve bölge sıhhat hizmetleri açısından büyük ehemmiyet taşıdığını belirtti.
Hastanın operasyon sonrası durumunun yeterli olduğu ve kısa müddette taburcu edildiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin