Samsun’da 130 litre etil alkol ve 16 litre sahte içki ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 130 litre etil alkol ve 16 litre sahte içki ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 130 litre etil alkol ve 16 litre sahte içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda, 130 litre etil alkol ve 16 litre yapma alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mektuplarla ogrencilerin kariyer hayallerine isik tutuldu fpTc2w2W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Mektuplarla öğrencilerin kariyer hayallerine ışık tutuldu

Kastamonu’da ortaokul öğrencilerinin kariyer hayallerine, yapmak istedikleri meslekte çalışan profesyoneller tarafından gönderilen mektuplarla ışık tutuldu.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, Prof. Dr. Engin Kanbur’un “Sosyal Sorumluluk Kampanyaları” dersi kapsamında ortaokul öğrencileri için bir proje hazırladı. Üniversite öğrencileri ders kapsamında hazırladıkları Geleceğe Dokunan Mektuplar: Meslek Tanıtım ve İlham” sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, il merkezinde bulunan Mescit Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin ileride yapmak istediği meslekleri öğrendi. Daha sonra 5. sınıf öğrencileri için hayalini kurdukları meslekleri yapan profesyonellerden mektuplar yazmaları istendi. Yazılan mektuplar öğrencilere teslim edildi. Mektupları alan öğrenciler, hayalini kurdukları meslekleri yapan büyükleri tarafından kendileri için yazılan motivasyon cümlelerini okuyunca duygusal anlar yaşadı.

Çocuklara ilham kaynağı olmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla haya geçirilen projenin devamında çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Öğrenciler mektupları okuduktan sonra yaşadıkları duyguları not kağıtlarına yazarak, okulda oluşturulan “gelecek duvarı panosu”na astı. Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen 5. sınıf öğrencileri, yüz boyama, ip atlama, futbol, voleybol ve yakar top gibi oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin