Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 1,2 ton kaçak tütün ve 10 bin sahte makaron ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından 1 ton 215 kilo kaçak tütün ve 10 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

Olay, Samsun’un Canik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir adreste yaptıkları aramada 10 bin adet sahte bandrollü boş makaron ve 1 ton 215 kilo kaçak tütün ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatip kiz ogrenci okulunda ogrencilere yonelik soylesi RHaFaas5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatip kız öğrenci okulunda öğrencilere yönelik söyleşi

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yönelik söyleşi gerçekleştirildi

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik akademisyenler tarafından TÜBİTAK Bilim söyleşileri gerçekleştirildi.

Okulun konferans salonunda geçekleştirilen ve Doç. Dr. Ferhat Şen tarafından söyleşi programında öğrencilere farklı bakış açıları kazandırıldı.

Düzenlenen etkinlikte, doğayı koru, geleceği kurtar, ormanlar, geri dönüşüm ve atık yönetimi başlıklı konuşmada Doç. Dr. Mustafa Zor tarafından öğrencilere çevre bilinci, sürdürülebilirlik ve doğanın korunması üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Okulda eğitim gören 126 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, talebeler hem merak ettikleri sorulara cevap buldu hem de doğaya karşı sorumluluklarını bir kez daha fark etme imkanını yakaladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin