Samsun’da 1 ton 360 kilo kaçak tütün ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 1 ton 360 kilo kaçak tütün ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonunda 1 ton 360 kilo kaçak tütün, 1600 adet sigara sarma makinesi, 113 bin 660 adet boş ve dolu makaron ile 12 bin 400 adet boş kutu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Terme ilçesinde Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fenk Mahallesi’ndeki bir işyeri ve işyerine ait depoya operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 1 ton 360 kilo kaçak tütün, 61 bin 400 adet boş makaron, 52 bin 260 adet dolu makaron, 12 bin 400 adet çok amaçlı boş kutu ve 1600 adet manuel sigara sarma makinesi

ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali BeAtem5S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da trafik ışıklarında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolu Gölyüzü ışıkları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ışıklardan hareket eden M.A. idaresindeki 14 ADM 870 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyreden İ.Ç. yönetimindeki 27 BEY 776 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin