karabuk
İmsak 05:57
Güneş 07:22
Öğle 13:08
İkindi 16:11
Akşam 18:43
Yatsı 20:02
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
samsunda 1 milyon tllik kacak elektronik esya ve aksesuari ele gecirildi PUnhnMJr
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 1 milyon TL’lik kaçak elektronik eşya ve aksesuarı ele geçirildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan gümrük kaçağı elektronik eşya ve aksesuar ele geçirildi, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan gümrük kaçağı ürünler tespit edilerek el konuldu. Araçta yapılan aramada 530 adet cep telefonu kılıfı, 40 adet kart cüzdanı, 30 adet bluetooth kulaklık, 20 adet elektronik kalem, 20 adet powerbank ve 10 adet bluetooth özellikli yaka mikrofonu ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

231
Mustafa Akgün tarafından
26 Şubat, 2026 12:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Kadın El Emeği Pazarı kurulacak

Safranbolu Belediyesi tarafından kadın üreticilerin ekonomik hayata katılımını desteklemeyi hedefleyen "Kadın El Emeği Pazarı" için geri sayım başladı. 6-7-8 Mart tarihlerinde kurulacak pazar için stant ön başvuruları alınmaya başlandı.

Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, kadınların kendi imkanlarıyla ürettiği el emeği göz nuru ürünler vatandaşlarla buluşacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kapsayarak düzenlenen pazar, üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 2 MART

Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, pazar yerinde stant açmak isteyen kadın üreticiler için katılımın tamamen ücretsiz olduğu belirtildi. Yoğun ilgi görmesi beklenen etkinlik için son başvuru tarihi 2 Mart Pazartesi olarak açıklandı.

BAŞVURU ADRESİ: LEYLA DİZDAR KÜLTÜR MERKEZİ

Üretici kadınların başvurularını Leyla Dizdar Kültür Merkezi - Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekiyor. Etkinlikler 6-7-8 Mart 2026 tarihinde Misak-ı Milli Meydanında başlayacak. katılım ücretsiz olacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, yerel üretimi desteklemek ve kadın emeğinin görünürlüğünü artırmak amacıyla tüm kadın üreticileri el emeği ürünlerini sergilemek üzere pazara davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.