Samsun’da 1 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi: 3 gözaltı - Karabük Haber Postası
samsunda 1 kilo 300 gram metamfetamin ele gecirildi 3 gozalti vOaFQ4C4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 1 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi: 3 gözaltı

Samsun’da polisin takibi sonucu 1 kilo 300 gram metamfetamin ve 38 adet sentetik ecza hap ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda 3 kuşkulu gözaltına alındı. Gözaltına alınan K.A. (42), G.G. (26) ve E.Y. ’nin (21) üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 1 kilo 300 gram metamfetamin ile 38 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
09 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

KARÇEV Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) Olağan Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Vali Oktay Çağatay, başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Birlik Meclis Üyeleri; Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda; çevre hizmetlerinin etkinliği, atık yönetimi uygulamaları ve yerel yönetimlerle sürdürülen iş birliği çalışmaları ele alındı.

Vali Oktay Çağatay, çevre hizmetlerinin planlı ve sürdürülebilir bir anlayışla yürütülmesinin önemine dikkat çekerek, “Doğal kaynakların korunması ve çevresel hizmetlerin etkin şekilde sunulması büyük önem taşımaktadır. KARÇEV’in yürüttüğü çalışmalar, ilimizde çevre yönetiminin güçlendirilmesine önemli katkılar sağlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin