Reklam
Reklam
samsuna beklenen kar geldi LkBF1Ah2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’a beklenen kar geldi

Samsun merkeze yılın birinci kar yağışı düştü. Vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşıladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından günler öncesinde yapılan kar yağışı kestirimi bugün sabah saatlerinde gerçeğe dönüştü. Günün birinci ışıkları ile birlikte tesirli olmaya başlayan kar taneleri kısa mühlet içerisinde kentin merkez ilçelerinden İlkadım’ı beyaza bürüdü. Ağır kar yağışı nedeniyle otobüsler ve servis araçları gitmekte zorlanırken, ulaşımda aksamalar yaşandı. Birtakım araçlar dik yokuşlardan çıkamazken, vatandaşlar ise yolda yürümekte zorlandı.

Bu yıl birinci kere kar gören vatandaş, “Merkez ilçelerinden Atakum’dan İlkadım’a geldim. Burada kar yağışını görünce çok şaşırdım. Zira Atakum’da kar yoktu. Beklediğimiz kar sonunda geldi. Bu kış birinci kez merkeze kar yağdı. Çocuklar için de çok sevindik. Aylardır kar yağışı bekliyorlardı. ‘Kar ne vakit yağacak’ deyip duruyorlardı. Onlar için de farklı keyifli olduk” dedi.

Şehir merkezinde yeni yılın birinci karının yağmasını kıymetlendiren öbür vatandaşlar ise uzun vakittir Samsun’a kar beklediklerini, yağan karla bir arada memnun olduklarını söylediler.

MGM, Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgasının Pazar gününe kadar tesirli olmasını kestirim ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin