Reklam
Reklam
samsun ve cevresine firtina uyarisi 41g7h5Ev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun ve çevresine fırtına uyarısı

SAMSUN (İHA) – Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Samsun ve etraf vilayetlerde kuvvetli rüzgar ile fırtına ikazında bulundu.

Bölge Kestirim ve İhtar Merkezi’nden yapılan Orta Karadeniz’de kuvvetli rüzgar ve kısa vadeli fırtına başlıklı bilgilendirmede, “Yapılan son değerlendirmelere nazaran; bölgemiz genelinde güney ve güney batılı (Lodos) esen rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren Ordu’nun iç kısımları ile Tokat etraflarında, yarın sabah saatlerinden itibaren ise Amasya, Çorum etrafları ile Samsun, Sinop ve Kastamonu’nun iç ve yüksek kısımlarında mahallî olarak kuvvetli rüzgar ve kısa periyodik fırtına (50-80 km/saat), Tokat etrafları ile Ordu’nun yükseklerinde yer yer fırtına (80-90 km/saat) kuvvetinde eseceği iddia ediliyor. Fırtınanın Salı günü sabah saatlerinde tesirini kaybetmesi bekleniyor. Yaşanabilecek aksiliklere (Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, toz savrulması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi) karşı dikkatli ve önlemli olunması gerekmektedir” tabirleri kullanıldı.

Uyarıda, olası riskler ise ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç yahut direklerin devrilmesi olarak belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin