Reklam
Reklam
samsun ve cevresine firtina uyarisi 41g7h5Ev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun ve çevresine fırtına uyarısı

SAMSUN (İHA) – Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Samsun ve etraf vilayetlerde kuvvetli rüzgar ile fırtına ikazında bulundu.

Bölge Kestirim ve İhtar Merkezi’nden yapılan Orta Karadeniz’de kuvvetli rüzgar ve kısa vadeli fırtına başlıklı bilgilendirmede, “Yapılan son değerlendirmelere nazaran; bölgemiz genelinde güney ve güney batılı (Lodos) esen rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren Ordu’nun iç kısımları ile Tokat etraflarında, yarın sabah saatlerinden itibaren ise Amasya, Çorum etrafları ile Samsun, Sinop ve Kastamonu’nun iç ve yüksek kısımlarında mahallî olarak kuvvetli rüzgar ve kısa periyodik fırtına (50-80 km/saat), Tokat etrafları ile Ordu’nun yükseklerinde yer yer fırtına (80-90 km/saat) kuvvetinde eseceği iddia ediliyor. Fırtınanın Salı günü sabah saatlerinde tesirini kaybetmesi bekleniyor. Yaşanabilecek aksiliklere (Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, toz savrulması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi) karşı dikkatli ve önlemli olunması gerekmektedir” tabirleri kullanıldı.

Uyarıda, olası riskler ise ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç yahut direklerin devrilmesi olarak belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit polis memuru ugur yildiz dualarla anildi AhmMRJh2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin