Reklam
Reklam
samsun sehir hastanesi insaatinda yuklenici firma ve taseron anlasmazligi 6OsGYtp7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun Şehir Hastanesi inşaatında yüklenici firma ve taşeron anlaşmazlığı

Samsun Şehir Hastanesi inşaatında elektrik işini yapan bir taşeron firma, ana firmadan ’para alamadığı’ gerekçesiyle iş bıraktı. Polis, muhtemel bir olumsuzluğa karşı inşaatta önlem aldı.

Sağlık Bakanlığı’nın öz kaynaklarıyla yapılan Samsun Şehir Hastanesi’nin inşaatı devam ediyor. Hastanenin elektrik işini yapan ’Teknor’ isimli elektrik firması, yüklenici firma olan Gürbağ Group’tan para alamadığı gerekçesiyle iş bıraktı. Hastane inşaat alanında kalan malzemeleri almaya giden elektrik firması çalışanları, içeri alınmadı. Yaşanan gerginlik üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ana yüklenici firmanın inşaat yetkilisi, “Durum işveren ve taşeron anlaşmazlığıdır. Şu anda hukuki süreç işliyor” dedi.

Elektrik firması yetkilileri ise içeride malzemelerinin kaldığını, ana firmanın paralarını ödemediğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin