Reklam
Reklam
samsun sehir hastanesi baglanti yolu calismalari 7t4Na69z jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Samsun Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışmaları

Samsun Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışmaları hızla devam ediyor. Haziran ayı sonunda çevre yolu ile hastane acil girişi arasındaki 2,2 kilometre uzunluğundaki kesim, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlanacak.

Samsun başta olmak üzere Karadeniz Bölgesi’nin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu, yapımı devam eden bin 103 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin 2024 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Hastaneye ulaşımı sağlayacak olan ve mevcut imar planına göre yapılacak Şehir Hastanesi bağlantı yolu, Samsun çevre yoluna bağlanacak şekilde projelendirildi. Söz konusu bağlantı yolu 8 ocak tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü yol ağına alındı. Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından 16 Haziran 2023 tarihinde ihale edilen projede 8 Haziran 2023 tarihinde yapım çalışmalarına başlandı.

2,2 kilometrelik bağlantı yolu Haziran sonunda bitecek

Proje ile geometrik standartların yükseltilerek güzergahın tamamının aynı standart ve konforda tamamlanarak hastaneye ulaşımın sağlanması amaçlanıyor. Toplam uzunluğu 5,3 kilometre ve 2×3 şeritli bölünmüş yol bitümlü sıcak karışım standardındaki ihale kapsamında; 2×250 metre uzunluğunda 2 adet çift köprü ve 1 adet farklı seviyeli kavşak bulunuyor. Samsun’da ulaşımında önemli yer tutan yatırımın hayata geçirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda işe başlama tarihinden bugüne kadar toprak işleri, sanat yapıları ve üst yapı imalatlarında çalışmalar yürütüldü. Yolun bir bölümünde bitümlü temel serimi tamamlandı. Haziran ayı sonunda çevre yolu ile hastane acil girişi arasındaki 2,2 kilometre uzunluğundaki kesim, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlanarak Şehir Hastanesinin bağlantısı sağlanmış olacak.

Hastane yolu şantiyesinde geri kalan kısımların tamamlanması için Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünce çalışmalara hızla devam ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin