Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Samsun iki ayrı uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte düzenledikleri operasyonda 4 bin 274 adet sentetik ecza ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Narkotik polisi ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde düzenledikleri operasyonunda 114 bin 226 adet sentetik ecza, 18,90 gram skunk maddesi, 62 adet extacy hap, 11 gram extacy tozu, 1 adet ruhsatsız tüfek,

25 adet tüfek kartuşu ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 45 bin 50 TL ele geçirdi.

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
babasini silahla yaraladi ardindan intihar etti bRfchbnP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Babasını silahla yaraladı ardından intihar etti

Bolu’nun Seben ilçesinde çıkan tartışmada babasını tabancayla yaralayan şahıs, aynı silahla intihar etti.

Olay, Seben ilçesine bağlı Gerenözü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Yılmaz (36) ile babası M.Y. (66) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda Hüseyin Yılmaz, yanında bulunan tabancayla babasına ateş etti. Kurşunların isabet ettiği M.Y. yere yığılırken, Hüseyin Yılmaz daha sonra aynı silahı kendisine doğrultarak ateşledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hüseyin Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. M.Y. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin