Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte düzenledikleri operasyonda 4 bin 274 adet sentetik ecza ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Narkotik polisi ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde düzenledikleri operasyonunda 114 bin 226 adet sentetik ecza, 18,90 gram skunk maddesi, 62 adet extacy hap, 11 gram extacy tozu, 1 adet ruhsatsız tüfek,
25 adet tüfek kartuşu ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 45 bin 50 TL ele geçirdi.
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Samsun iki ayrı uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

