Reklam
Reklam
samsun goc idaresinde sahte kimlik iddialari 1 kisi tutuklandi 5rmyEfrd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun Göç İdaresi’nde ’sahte kimlik’ iddiaları: 1 kişi tutuklandı

Samsun Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ndeki ’sahte kimlik’ iddialarıyla ilgili 1 kişinin tutuklandığını, idari soruşturma başlatıldığını ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığını açıkladı.

İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde tercüman olarak görev yapan bir kişinin, oturum izni olmayan göçmenlere para karşılığı sahte kimlik düzenlendiği iddialarıyla ilgili Samsun Valiliği açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı internet haber siteleri ile sosyal medya hesaplarında yer alan, Samsun İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile ilgili iddialar hakkında basın açıklaması yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır. İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde tercüman olarak görev yapan H.Y. isimli şahıs, bazı işlemlerde usulsüzlük yaptığı iddiasıyla Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 14 Kasım tarihinde gözaltına alınarak tutuklanmıştır. Şahıs hakkında ayrıca hemen idari soruşturma başlatılmış olup iddiaya konu olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
Yenicede Ogrenciler LGS oncesi Goktepede eglendi2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Haziran, 2026 13:55 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Öğrenciler LGS öncesi Göktepe’de eğlendi

Yenice Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Karabük Yenice Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan yaklaşık 100 ortaokul 8. sınıf öğrencisi için Göktepe Yaylası’nın eşsiz doğasında moral ve motivasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yenice Kaymakamı Mert Çanga, Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yenice Kaymakamlığı, Yenice Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü’nün paydaşlığında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, doğayla iç içe keyifli vakit geçirme ve çeşitli sportif ile sosyal faaliyetlere katılma imkanı buldu. Program kapsamında öğrencilerle birlikte doğa yürüyüşü yapılırken, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla yangın söndürme tatbikatı da gerçekleştirildi.

Gençlerin sosyal, kültürel ve çevresel bilinçlerinin geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin