Reklam
Reklam
sampiyonluk macinda futbolcudan kiz arkadasina evlilik teklifi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Şampiyonluk maçında futbolcudan, kız arkadaşına evlilik teklifi

Kastamonu 1. Amatör Lig’de şampiyon olan Cide Belediyesporlu Samed Duman, tribünde maçı izleyen kız arkadaşını alana davet ederek, evlilik teklifinde bulundu.

Kastamonu 1. Amatör Lig’de uğraş eden Cide Belediyespor konutunda Pınarbaşıspor’u 8-0 yenerek şampiyon oldu. Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için play-off çeşidine çıkmaya hak kazanan Cide Belediyespor, statta kupa kaldırarak şampiyonluğu kutladı. Ekip oyuncularından Samed Duman, tribünden müsabakayı izleyen kız arkadaşın Rabia Aydın’ı maç sonunda alana davet etti. Daha sonra tribündeki taraftarlar, ’Benimle evlenir misin’ yazılı pankart açtı. Bu sırada Duman, kız arkadaşına yüzüğü uzatarak evlilik teklifine bulundu. Kız arkadaşının teklifi kabul etmesi üzerine öbür futbolcular tezahüratlarla çifti kutladı.

Daha sonra Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir’in kupayı takdim ettiği oyuncular büyük sevinç yaşadı. Belediye Başkanı Demir, oyuncuları ve grup idaresini tebrik ederek verdikleri sözleri tutukları için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin