Reklam
Reklam

Şampiyonluk maçında futbolcudan, kız arkadaşına evlilik teklifi

sampiyonluk macinda futbolcudan kiz arkadasina evlilik teklifi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu 1. Amatör Lig’de şampiyon olan Cide Belediyesporlu Samed Duman, tribünde maçı izleyen kız arkadaşını alana davet ederek, evlilik teklifinde bulundu.

Kastamonu 1. Amatör Lig’de uğraş eden Cide Belediyespor konutunda Pınarbaşıspor’u 8-0 yenerek şampiyon oldu. Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için play-off çeşidine çıkmaya hak kazanan Cide Belediyespor, statta kupa kaldırarak şampiyonluğu kutladı. Ekip oyuncularından Samed Duman, tribünden müsabakayı izleyen kız arkadaşın Rabia Aydın’ı maç sonunda alana davet etti. Daha sonra tribündeki taraftarlar, ’Benimle evlenir misin’ yazılı pankart açtı. Bu sırada Duman, kız arkadaşına yüzüğü uzatarak evlilik teklifine bulundu. Kız arkadaşının teklifi kabul etmesi üzerine öbür futbolcular tezahüratlarla çifti kutladı.

Daha sonra Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir’in kupayı takdim ettiği oyuncular büyük sevinç yaşadı. Belediye Başkanı Demir, oyuncuları ve grup idaresini tebrik ederek verdikleri sözleri tutukları için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin