Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2018 14:57 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şampiyonlar kampa davet edildi

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Milli Boksörler Elif Güneri ve Çağla Aluç’un Dünya Şampiyonası için hazırlık kampına davet edildiği duyuruldu. Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, “Dünya sıralamasında Büyük Bayanlar Kategorisinde ikinci olan Avrupa Boks Şampiyonu 81 kg'da Milli Boksörümüz Elif Güneri ve 60 kg'da Gençler Avrupa Şampiyonu Milli Boksörümüz Çağla Aluç, 12-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Kastamonu Kadıdağı Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenecek olan Dünya Boks Şampiyonası için hazırlık kampına davet edildi.” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tilkilerin sokaktaki oyunları kameralara yansıdı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 3 tilkinin sokakta oyun oynamaları cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Ormandan gelen 3 tilki, boş sokakta bir müddet oyun oynadı. Yaklaşık yarım saat süren imajlarda tilkilerden birinin oyunu bırakıp çevreyi izlediği, akabinde hepsinin gözden kaybolduğu görüldü.
Evinden dışarı çıkan bir vatandaş, tilkilerin sempatik oyunlarını cep telefonuyla kaydetti. Ayrıyeten olay anı etraftaki bir konutun güvenlik kamerasına da yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin