Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 18:20 tarihinde yayınlandı
0

Şampiyon Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 20 İlden 120 sporcu ve İdarecinin katıldığı KYGM 26.İller Arası Kadınlar Masa Tenisi Turnuvası Final Müsabakaları ile sona erdi.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda gerçekleşen Final müsabakaları sonucunda Konya GSİM üçüncü,Sinop GSİM ikinci, Tokat GSİM birinci olarak turnuvayı şampiyon tamamladı.

Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Taşkent Yurdu Müdürü Pınar Yazar verdi.

Final müsabakalarına Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin,Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sporcular ve İdareciler katıldı.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin