Şampiyon Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 18:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Şampiyon Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 20 İlden 120 sporcu ve İdarecinin katıldığı KYGM 26.İller Arası Kadınlar Masa Tenisi Turnuvası Final Müsabakaları ile sona erdi.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda gerçekleşen Final müsabakaları sonucunda Konya GSİM üçüncü,Sinop GSİM ikinci, Tokat GSİM birinci olarak turnuvayı şampiyon tamamladı.

Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Taşkent Yurdu Müdürü Pınar Yazar verdi.

Final müsabakalarına Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin,Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sporcular ve İdareciler katıldı.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin