Reklam
Reklam
sami ugurlu bir an once alt siralardan kurtulmamiz gerekiyor JwISCFcg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Sami Uğurlu: “Bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor”

Alanyaspor Teknik Yöneticisi Sami Uğurlu, “Bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir ara değil” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 26. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada “Maçın birinci yarısı ile ikinci yarısı aslında oyun olarak baktığınızda iki kadronun da oyunu tuttuğu, biraz daha kısır geçen bir birinci yarı, çok fazla konumun çıkmadığı kadro halinde bilhassa alan savunmalarının yapıldığı bir 45 dakika oynandı. Daha sonrasında ikinci yarıya çıktığımızda Ghezzal’ın attığı hakikaten mükemmel bir gol, çok ekstra bir gol. Sonrasında penaltı ile bu eşitliği sağladık. Ondan sonrasında da artık oyuncularda yavaş yavaş düşüşler başladığında oyuncu değişikliklerini yapıp oyunu tutmak gerekiyor. Lakin bizim bu türlü bir bahtımız yok. Baktığımızda oyuncu değiştirebilecek durumumuz yok maalesef. O oyuncularla devam etmek zorundaydık ki bunu bizde. Lakin ikinci golü de Ghezzal’ın dayanılmaz bir asistle yedik. Öte yandan, Rizespor’a baktığımızda Berkay Özcan, Zeki ve son dakikalarda Abdulkadir Ömür üzere isimlerin oyuna dahil olması, bir ekip ile oyuncu değiştiremeyen bir kadro vardı. Bilhassa son 20-25 dakikada net bir formda ortaya çıktı. Rizespor’u aldığı galibiyet için tebrik ediyorum. Sonuçta maçlar devam ediyor ve bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir uzaklık değil. Bu açığı kapatmak için her maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin