Alanyaspor Teknik Yöneticisi Sami Uğurlu, “Bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir ara değil” dedi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 26. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada “Maçın birinci yarısı ile ikinci yarısı aslında oyun olarak baktığınızda iki kadronun da oyunu tuttuğu, biraz daha kısır geçen bir birinci yarı, çok fazla konumun çıkmadığı kadro halinde bilhassa alan savunmalarının yapıldığı bir 45 dakika oynandı. Daha sonrasında ikinci yarıya çıktığımızda Ghezzal’ın attığı hakikaten mükemmel bir gol, çok ekstra bir gol. Sonrasında penaltı ile bu eşitliği sağladık. Ondan sonrasında da artık oyuncularda yavaş yavaş düşüşler başladığında oyuncu değişikliklerini yapıp oyunu tutmak gerekiyor. Lakin bizim bu türlü bir bahtımız yok. Baktığımızda oyuncu değiştirebilecek durumumuz yok maalesef. O oyuncularla devam etmek zorundaydık ki bunu bizde. Lakin ikinci golü de Ghezzal’ın dayanılmaz bir asistle yedik. Öte yandan, Rizespor’a baktığımızda Berkay Özcan, Zeki ve son dakikalarda Abdulkadir Ömür üzere isimlerin oyuna dahil olması, bir ekip ile oyuncu değiştiremeyen bir kadro vardı. Bilhassa son 20-25 dakikada net bir formda ortaya çıktı. Rizespor’u aldığı galibiyet için tebrik ediyorum. Sonuçta maçlar devam ediyor ve bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir uzaklık değil. Bu açığı kapatmak için her maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.


Sami Uğurlu: “Bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor”
28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında
Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.
Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

