Reklam
Reklam
sami ugurlu bir an once alt siralardan kurtulmamiz gerekiyor JwISCFcg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Sami Uğurlu: “Bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor”

Alanyaspor Teknik Yöneticisi Sami Uğurlu, “Bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir ara değil” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 26. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada “Maçın birinci yarısı ile ikinci yarısı aslında oyun olarak baktığınızda iki kadronun da oyunu tuttuğu, biraz daha kısır geçen bir birinci yarı, çok fazla konumun çıkmadığı kadro halinde bilhassa alan savunmalarının yapıldığı bir 45 dakika oynandı. Daha sonrasında ikinci yarıya çıktığımızda Ghezzal’ın attığı hakikaten mükemmel bir gol, çok ekstra bir gol. Sonrasında penaltı ile bu eşitliği sağladık. Ondan sonrasında da artık oyuncularda yavaş yavaş düşüşler başladığında oyuncu değişikliklerini yapıp oyunu tutmak gerekiyor. Lakin bizim bu türlü bir bahtımız yok. Baktığımızda oyuncu değiştirebilecek durumumuz yok maalesef. O oyuncularla devam etmek zorundaydık ki bunu bizde. Lakin ikinci golü de Ghezzal’ın dayanılmaz bir asistle yedik. Öte yandan, Rizespor’a baktığımızda Berkay Özcan, Zeki ve son dakikalarda Abdulkadir Ömür üzere isimlerin oyuna dahil olması, bir ekip ile oyuncu değiştiremeyen bir kadro vardı. Bilhassa son 20-25 dakikada net bir formda ortaya çıktı. Rizespor’u aldığı galibiyet için tebrik ediyorum. Sonuçta maçlar devam ediyor ve bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir uzaklık değil. Bu açığı kapatmak için her maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin