Sami Uğurlu: "Bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor" - Karabük Haber Postası
sami ugurlu bir an once alt siralardan kurtulmamiz gerekiyor JwISCFcg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sami Uğurlu: “Bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor”

Alanyaspor Teknik Yöneticisi Sami Uğurlu, “Bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir ara değil” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 26. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada “Maçın birinci yarısı ile ikinci yarısı aslında oyun olarak baktığınızda iki kadronun da oyunu tuttuğu, biraz daha kısır geçen bir birinci yarı, çok fazla konumun çıkmadığı kadro halinde bilhassa alan savunmalarının yapıldığı bir 45 dakika oynandı. Daha sonrasında ikinci yarıya çıktığımızda Ghezzal’ın attığı hakikaten mükemmel bir gol, çok ekstra bir gol. Sonrasında penaltı ile bu eşitliği sağladık. Ondan sonrasında da artık oyuncularda yavaş yavaş düşüşler başladığında oyuncu değişikliklerini yapıp oyunu tutmak gerekiyor. Lakin bizim bu türlü bir bahtımız yok. Baktığımızda oyuncu değiştirebilecek durumumuz yok maalesef. O oyuncularla devam etmek zorundaydık ki bunu bizde. Lakin ikinci golü de Ghezzal’ın dayanılmaz bir asistle yedik. Öte yandan, Rizespor’a baktığımızda Berkay Özcan, Zeki ve son dakikalarda Abdulkadir Ömür üzere isimlerin oyuna dahil olması, bir ekip ile oyuncu değiştiremeyen bir kadro vardı. Bilhassa son 20-25 dakikada net bir formda ortaya çıktı. Rizespor’u aldığı galibiyet için tebrik ediyorum. Sonuçta maçlar devam ediyor ve bizim bir an evvel alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Düşme çizgisiyle ortamızda 7 puanlık bir fark var lakin bu çok inançlı bir uzaklık değil. Bu açığı kapatmak için her maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin