Samanlıkta başlayan yangın eve sıçradı: 5 kişi dumandan etkilendi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samanlıkta başlayan yangın eve sıçradı: 5 kişi dumandan etkilendi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde samanlıkta çıkan yangın eve sıçradı. 5 kişi dumandan etkilenirken, yangın itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Değirmen Caddesi Doğan Sokak’ta meydana geldi. Cemal G.’ye ait iki katlı evin samanlık olarak kullanıldığı birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ev sahipleri ve çevredeki vatandaşlar çıkan yangını söndürmekte zorlanınca durumu ekiplere bildirdi.

Olay yerine 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile polis sevk edildi. Yangında 5 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenlere Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. İtfaiye ekiplerinin çalışma sonrasında yangın kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü ve soğutma çalışmaları yapıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
124ce8cf b2f8 4d35 962a 6af9fb7e1b19
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 09:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Minik öğrencilerden anlamlı proje: kapı kapı dolaşıp atık pil topladılar

Karabük’te ilkokul öğrencileri, çevre kirliliğinin önlenmesi ve geri dönüşüm bilincinin artırılması amacıyla örnek bir çalışmaya imza attı.

Belen İlkokulu öğrencileri, mahallelerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan topladıkları atık pilleri Karabük Belediyesi’ne teslim etti. Belediye ekiplerince teslim alınan atık piller geri dönüşüm sürecine dahil edilirken, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı çeşitli hediyeler verildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, öğrencilerin çevreye yönelik hassasiyetinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya, “Evlatlarımızın sergilediği bu örnek davranış, çevre bilincinin en güzel yansımalarından biri. Atıkların kaynağında toplanması ve geri dönüşüme kazandırılması adına ortaya konulan bu gayret son derece kıymetli. Çocuklarımızın bu hassasiyeti gelecek adına bizlere umut veriyor. Kendilerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Atık pillerin doğaya bırakılması halinde çevre ve insan sağlığı açısından ciddi riskler oluşturduğuna dikkat çeken Çetinkaya, bu tür çalışmaların çocuklarda erken yaşta çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm bilincinin gelişmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin