Salt, AK Parti İl Başkanları Çalışma Kampı’nı Değerlendirdi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:19
Güneş 06:45
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:09
Yatsı 20:29
İmsaka son --:--
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
16 Kasım, 2023 13:44 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:26
0
0

Salt, AK Parti İl Başkanları Çalışma Kampı’nı Değerlendirdi

AK Parti, 12-14 Kasım’da Kızılcahamam’da “yerel seçim” gündemli gerçekleştirdiği çalışma kampını tamamladı.

AK Parti, Milletvekili genel seçimlerin ardından gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştı.

Bu kapsamda düzenlenen Kızılcahamam çalışma kampının gündemi yerel seçimler başta olmak üzere Türkiye Yüzyılı hedefleri ve il bazında çalışmalar oldu.

Yerel seçim süreci için izlenecek yol haritasının belirlendiği kampta çalıştaylar, bölge bazlı toplantılar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının sunumları ile genel ve yerel çalışmalar ele alındı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da partisinin 3 gün süren Kızılcahamam kampına katıldı. Salt, partisinin Kızılcahamam kampını değerlendirdi.

Salt AK Parti Il Baskanlari Calisma Kampini Degerlendirdi2 jpg

“CUMHURİYETİN YÜZ AKI, TÜRKİYE’NİN ORTAK AKLI”

Salt, “3 gün süren Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın düzenlediği, ‘İl Başkanları Çalışma Kampı’nda Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi konuştuk.

Başkan Salt; “Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye’nin ortak aklı” parolası ile milletimize hizmet yolunda yorulmadan çalışan teşkilatımız, memleket sevdası ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde duraksamadan ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefine koşuyor.

Demokrasi ve kalkınmanın gelişimine öncülük eden emeğin şehri Karabük’ümüzü de istişare ettiğimiz çalıştayımız hayırlara vesile olsun. Bizler, her zaman dediğimiz gibi; teşkilatımızın tüm kademeleri ile memleketimiz için “Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz.” değerlendirmesinde bulundu. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda hafif ticari arac tasa carpti 1 yarali MbPE8e9Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da hafif ticari araç taşa çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde hafif ticari aracın taşa çarpması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Çetmi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ö. idaresindeki 37 NZ 094 Peugeot marka hafif ticari araç, sürücünün önüne çıkan hayvana çarpmamak için manevra yapması neticesinde taşa çarptı. Sürücü kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, yolcu olarak araçta bulunan İ.Ö. yaralandı. Olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralı, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili incleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin