Salon Hokeyi Erkekler Harika Final maçında Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Gaziantep Polisgücü karşılaştı. Maçı Gaziantep grubu 5-1 kazanarak şampiyon oldu.
Salon Hokeyi Erkekler Muhteşem Final maçı Amasya Spor Salonu’nda yapıldı. Erkekler Muhteşem Final maçı Nevşehir Belediyesi SK-Gaziantep Polisgücü SK ekipleri ortasında oynandı. Müsabakada Gaziantep Polisgücü, Nevşehir Belediyesi’ni 5-1 mağlup etti. Karşılaşma sonunda Gaziantep Polisgücü şampiyonluk kupasını kaldırırken, Nevşehir grubuna de ikincilik kupası verildi.
Sporculara kupa ve madalyalarını Amasya Valisi Lider Bakan, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi ve başka yetkililer verdi.
Finalde hokey sporunda birinci yılı olan Nevşehir Belediyespor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek uzandıkları kupanın sevincini 4 aylık olan evladı Asaf Ege ile paylaşan Ali Akın Özkılıç, “Oğlum bize talih, uğur getirdi. Önümüzdeki ayda İsviçre’ye Avrupa Kulüpleri Şampiyonası’na gideceğiz. İnşallah orada da talih getirir” dedi.
Finallere mesken sahipliği yapmanın memnunluğunu yaşadıklarına değinen Hokey Vilayet Temsilcisi Seyit Ahmet Kanık ise Amasya’yı Süper Lig final karşılaşmalarında ve Avrupa kupalarında görmeyi hedeflediklerini söyledi.
Salon Hokeyi Süper Final Maçı
Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı
Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.
Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.
Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

