Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2015 06:19 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM’den Yıl Sonu Etkinliği

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin ( SAKEM ) 27 – 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yıl sonu etkinliği yarın başlıyor.
Kuruluşundan bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan, Safranbolu’nun tanıtımına katkı sağlayan, kadın ve çocukların adeta ikinci adresleri konumuna gelen ve her geçen gün kendini yenileyen SAKEM Aslanlar Şubesinde muhteşem bir yılsonu etkinliğine hazırlanıyor.
27 – 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yılsonu etkinliklerinin dolu dolu geçeceğine işaret eden SAKEM yetkilileri, Profesör İbrahim Saraçoğlu konferansı, müzik dinletileri, kursiyerlerin canlı performansları, ödüllü yemek yarışması ile birlikte bu yıl etkinliklerin daha da güzel geçeceğini vatandaşlarında bu güzel etkinlik esnasında çalışmalara dâhil olacaklarını söylediler.
2014 – 2015 eğitim öğretim yılını geride bırakmaya hazırlanan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi 27 Mayıs’ta başlayacak etkinliklerle muhteşem bir final yapmaya hazırlanırken, talep gelen branşlarla yaz kurslarına da devam edecek.
Bununla birlikte gerçekleştirilecek olan Yemek Yarışması da etkinliğe ayrı bir renk katacak. 1.2 ve 3. nün altın ödülü alacağı yarışmada tüm katılımcılara da çeşitli hediyeler takdim edilecek. Yarışmaya başvurmak isteyen iştirakçiler, http://www.sakem.org adresinden şartnameyi ve katılım formunu elde edebilirler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin