Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2015 06:19 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM’den Yıl Sonu Etkinliği

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin ( SAKEM ) 27 – 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yıl sonu etkinliği yarın başlıyor.
Kuruluşundan bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan, Safranbolu’nun tanıtımına katkı sağlayan, kadın ve çocukların adeta ikinci adresleri konumuna gelen ve her geçen gün kendini yenileyen SAKEM Aslanlar Şubesinde muhteşem bir yılsonu etkinliğine hazırlanıyor.
27 – 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yılsonu etkinliklerinin dolu dolu geçeceğine işaret eden SAKEM yetkilileri, Profesör İbrahim Saraçoğlu konferansı, müzik dinletileri, kursiyerlerin canlı performansları, ödüllü yemek yarışması ile birlikte bu yıl etkinliklerin daha da güzel geçeceğini vatandaşlarında bu güzel etkinlik esnasında çalışmalara dâhil olacaklarını söylediler.
2014 – 2015 eğitim öğretim yılını geride bırakmaya hazırlanan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi 27 Mayıs’ta başlayacak etkinliklerle muhteşem bir final yapmaya hazırlanırken, talep gelen branşlarla yaz kurslarına da devam edecek.
Bununla birlikte gerçekleştirilecek olan Yemek Yarışması da etkinliğe ayrı bir renk katacak. 1.2 ve 3. nün altın ödülü alacağı yarışmada tüm katılımcılara da çeşitli hediyeler takdim edilecek. Yarışmaya başvurmak isteyen iştirakçiler, http://www.sakem.org adresinden şartnameyi ve katılım formunu elde edebilirler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin