SAKEM’de Kurs Kayıtları devam ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ekim, 2021 11:53 tarihinde yayınlandı
0
0

SAKEM’de Kurs Kayıtları devam ediyor

Gerçekleştirdikleri önemli çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Safranbolu Kültğür ve Eğitim Merkezi (SAKEM), verdiği kurslar ile de vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ederken,   diğer taraftan da SAKEM’de  yeni kurs kayıtları yapılıyor

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin kendi alanında en iyisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yenilenen mutfağı, gerçekleştirdikleri etkinliklerle adına yakışan bir birim olduğunu ve burada görev yapan kadınlarımızın özveri ile çalıştıklarını söylemek isterim” dedi.

SAKEM bünyesinde her yıl çeşitli kursların da verildiğini hatırlatan Başkan Köse, “Pandemi nedeni ile ara verilen kurslarımızı yeniden açıyoruz. Ahşap Oymacılığı, Yabancı Dil, Aşçı Yardımcılığı, Spor, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Fotoğraf, İğne Oyası Seramik gibi daha pek çok alanda verilecek kurslara Safranbolulu hemşehrilerimiz ve gençlerimiz başvurabilirler. Alanında uzman kadrosu ile SAKEM kursları sizlere çok şey katacak. Kursiyerlerimize şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Vatandaşlarımız SAKEM bünyesindeki kurslara www.sakem.org adresinden kayıt yapabilirler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin