Reklam
Reklam

SAKEM’de CNC Kursları Açılacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2014 15:20 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Çarşı bölgesindeki SAKEM’de CNC Kursu açacaklarını belirterek, Kalkınma Ajansının hazırladıkları projeye 250 Bin TL destek verdiğini ve alınan bu destekle CNC Tezgahlarının önümüzdeki günlerde kurulacağını söyledi.

Türkiye’de artık birçok işin sertifika ile elde edildiğini ifade eden Aksoy; “SAKEM’de özellikle çarşı bölgesinde yeni bir çalışmamız daha olacak. Bu çalışmamız ise CNC dedikleri CNC makinesi üzerine bunları kullanmak üzerine bir kurs eğitimi olacak. Bu kurslarda yetiştirmiş olduğumuz kursiyerlerimizin meslek sahibi olmasına, sertifika almasına imkân vereceğiz. Türkiye’de artık birçok şey sertifika sahibi olmak ile gerçekleşmektedir. Gerek bilgisayar kursları ve sertifikasına yönelik gerekse buna benzer kursların hepsinde insanlar kurs bitirme belgesini yani sertifikayı sizlerden istiyorlar. Bizde insanlarımızın nitelikli iş bulması adına CNC tezgâhı ile bir proje hazırladık ve bu projemizi Kalkınma Ajansı’na sunduk. Kalkınma Ajansı’ndan bu projemize yaklaşık 250 bin TL destek aldık. Bu destek ile de o makinelerin hepsini önümüzdeki süreçte kuracağız. İnsanlarımızı o kurslarda nitelikli iş bulabilir hale getireceğiz. Bu ve bunun gibi birçok projemiz bundan sonrada inşallah devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin