Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2014 15:20 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM’de CNC Kursları Açılacak

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Çarşı bölgesindeki SAKEM’de CNC Kursu açacaklarını belirterek, Kalkınma Ajansının hazırladıkları projeye 250 Bin TL destek verdiğini ve alınan bu destekle CNC Tezgahlarının önümüzdeki günlerde kurulacağını söyledi.

Türkiye’de artık birçok işin sertifika ile elde edildiğini ifade eden Aksoy; “SAKEM’de özellikle çarşı bölgesinde yeni bir çalışmamız daha olacak. Bu çalışmamız ise CNC dedikleri CNC makinesi üzerine bunları kullanmak üzerine bir kurs eğitimi olacak. Bu kurslarda yetiştirmiş olduğumuz kursiyerlerimizin meslek sahibi olmasına, sertifika almasına imkân vereceğiz. Türkiye’de artık birçok şey sertifika sahibi olmak ile gerçekleşmektedir. Gerek bilgisayar kursları ve sertifikasına yönelik gerekse buna benzer kursların hepsinde insanlar kurs bitirme belgesini yani sertifikayı sizlerden istiyorlar. Bizde insanlarımızın nitelikli iş bulması adına CNC tezgâhı ile bir proje hazırladık ve bu projemizi Kalkınma Ajansı’na sunduk. Kalkınma Ajansı’ndan bu projemize yaklaşık 250 bin TL destek aldık. Bu destek ile de o makinelerin hepsini önümüzdeki süreçte kuracağız. İnsanlarımızı o kurslarda nitelikli iş bulabilir hale getireceğiz. Bu ve bunun gibi birçok projemiz bundan sonrada inşallah devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin