Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Mart, 2022 14:53 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM, Yazıköy’de Hizmet Vermeye Başladı

(Haber Merkezi) Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) Yazıköy de hizmet vermeye başladı.

Barış mahallesinde oldukça ilgi gören yeni şubesi ile mahalledeki vatandaşlara hizmet vermeye başlayan SAKEM, Yazıköy Şubesinde de kurslara başvurular  başladı

 

SAKEM’in yalnızca kurs alınan bir yer olmadığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  Bununla beraber insanların günlük hayatın stresini atabilecekleri,  değişik alanlarda yeni el becerileri ve meslekler kazanabilecekleri hatta öğrendikleri ile aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri bir merkez olduğunu söyledi.

Her biri alanında uzman eğitmenlerle çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse, Yazıköy SAKEM’de de çok yakında kursların başlayacağını kaydederek, “Kısa süre içerisinde nakış, takı tasarımı, iğne oyası, ilkyardım, diksiyon, işaret dili, İngilizce gibi daha pek çok alanda kurslarımız başlayacak. Ben şimdiden gösterilen ilgiye teşekkür ediyor, tüm eğitmen ve kursiyerlerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yazıköy SAKEM’ deki kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlarımız 0370 712 41 80’nolu hatan kayıtlarını yaptırabilirler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin