Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da polisin takibi sonucu sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak içkiyle ilgili takip ve çalışma yaptı. Bugün saat 16.30 sıralarında Samsun-Ankara karakolu üzerinde takibe alınan A.A. idaresindeki minibüs durduruldu. Yapılan aramada koliler halinde paketlenmiş sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şarampole uçan otomobil alev topuna döndü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir araba, diğer bir arabaya çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kazada araba alev topuna dönerken, şoför alevlerin ortasında kalmaktan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgiye nazaran, kaza akşam saatlerinde Bartın-Çaycuma karayolunun Hacılar köyü mevkiinde meydana geldi. Caner D. yönetimindeki 43 AAN 704 plakalı araba, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu birebir istikamete giden Şeyma Uysal yönetimindeki 34 NOC 626 plakalı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiriyle yoldan çıkan araba, bariyerleri aşarak sarampole uçtu. Araba şoförü Caner D. ile yanında bulunan Aziz Yatkın araçtan kendilerini dışarı atarken, araba bir anda alev aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. İtfaiye takımlarının müdahalesi ile alevler söndürülürken, arabada büyük hasar meydana geldi.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin