Sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da polisin takibi sonucu sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak içkiyle ilgili takip ve çalışma yaptı. Bugün saat 16.30 sıralarında Samsun-Ankara karakolu üzerinde takibe alınan A.A. idaresindeki minibüs durduruldu. Yapılan aramada koliler halinde paketlenmiş sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
33 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
20 Nisan, 2026 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Yurtlig Badminton kapsamında tematik gezi düzenlendi

Karabük’te devam eden Yurtlig Badminton Karadeniz Grup (1) ve Grup (2) müsabakaları kapsamında, sporculara yönelik tematik gezi programı gerçekleştirildi.

Program çerçevesinde sporcular, Karabük İstasyon Caddesi’nde düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Ardından Karabük’ün simgesi olan Kardemir Demir Çelik Fabrikası ziyaret edilerek şehrin sanayi mirası hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gezi kapsamında Safranbolu Gençlik Merkezi’nde bir araya gelen katılımcılar, daha sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun tarihi çarşısını gezdi. Hıdırlık Tepesi, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Arasta Çarşısı ile Demirciler ve Bakırcılar Çarşısı gibi önemli noktalar ziyaret edildi.

Sporcuların sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin