Sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi tutuklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi tutuklandı

Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi Samsun’da polis tarafından gözaltına alınıp tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alınmasıyla ilgili şikayet üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak Samsun’da bulunan A.F. ve C.A.B. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Atakum ve İlkadım ilçesinde yaptığı takip ve çalışma sonucu A.F. ve C.A.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen 2 kişi Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Bursa Adliyesindeki nöbetçi mahkemeye ifade verdi. Akşam saatlerinde nöbetçi mahkemece tutuklanan A.F. ve C.A.B. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kar duvarlari arasinda kalan yol gorenleri hayrete dusurdu 49Ad7zkv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar duvarları arasında kalan yol görenleri hayrete düşürdü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri arasında kalan rüzgâr enerji santrali yolu, bir doğa fotoğrafçısının dron çekimleriyle kışın sert yüzünü gözler önüne serdi.

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç, Reşadiye ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının oluşturduğu manzarayı görüntülemek için bölgeye giderek ilçeye bağlı Bozcalı beldesinde bulunan rüzgâr enerji santraline giden yolu dron ile kayda aldı. Kış şartlarının etkisini yoğun şekilde hissettirdiği bölgede, yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri dikkat çekti. Görüntülerde, yolun iki tarafında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan güzergâh, doğa şartlarının sertliğini gözler önüne serdi.

Doğa fotoğrafçısı Karakoç: “Görülmesi gereken bir yer”

Bölgedeki etkileyici manzarayı kayıt altına alan Karakoç, “Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı kasabasında rüzgâr elektrik santrallerinin olduğu bölgedeyiz. Şu anda enerji santraline giden yol güzergâhındayız. Gördüğünüz gibi 5-6 metre kar var. Gerçekten görülmesi gereken bir yer” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin